Johan in zijn element!

 

Johan Struwe (Amsterdam, 1973) is al van kinds af aan gebiologeerd door de mysterieuze onderwaterwereld. Enthousiast gemaakt door zijn toenmalige buurman in Amsterdam, een bekende hengelsportwinkelier, bracht Johan als kind menig uurtje door met zijn hengel aan de Amsterdamse grachten en het IJ, en deze passie is -hoewel soms tijdelijk naar de achtergrond verdreven- nooit meer verdwenen. 

Je passie gebruiken om je leven te vormen

Na een carrière die daadwerkelijk alle kanten op is gegaan, van hondentrainer tot beroepsmilitair en van DJ in Oostenrijk tot medewerker van een varkensvoerfabriek in Denemarken kwam Johan uiteindelijk in een “nette” vaste baan terecht in Nederland. Dit leverde hem gaandeweg echter zoveel negatieve stress op, dat hij -na het zoveelste conflict op het werk- ineens met grote spoed op de hartbewaking belandde.

Dit hartinfarct was voor Johan een enorme wake-up call, en na deze heftige situatie kwam bij hem het besef dat, wilde hij überhaupt overleven hij een einde aan zijn vicieuze cirkel van negativiteit en uitzichtloosheid moest maken. Hij verbrandde in figuurlijke zin al zijn schepen achter zich, en begon aan de lange weg om van zijn absolute passie, het sportvissen op roofvis zijn beroep te maken.

In de periode die volgde moest Johan veel weerstand overwinnen: Van partner en familie die van de levensvatbaarheid van dit project moesten worden overtuigd, jaloerse collega-vissers die hem het succes niet gunden tot die ongrijpbare klanten, die soms zo onvoorspelbaar bleken! Maar tegenwoordig is Johan een succesvol visgids, met een volle agenda, en telkens terugkerende gasten aan boord. Johan heeft de beschikking over een prachtige boot, voorzien van de modernste apparatuur en heeft het prachtige Nationaal Park de Biesbosch als werkgebied.

Inspirerend spreker

Met veel enthousiasme vertelt Johan zijn publiek over de weg die hij heeft gevolgd om zijn droom waar te maken, en welke zaken essentieel waren om hierin te slagen. En dat in heerlijk ontwapenend Amsterdams!

In zijn presentaties geeft Johan een inkijkje in zijn twijfels, dilemma’s en de grote fouten die hij in dit proces heeft gemaakt (en dat zijn er nogal wat!). Maar ook deelt hij de inzichten die hij gedurende dit proces heeft opgedaan, en neemt hij zijn publiek mee op het pad van een eerste idee naar een succesvol en high-end verdienmodel op basis van passie.

In deze presentaties komen alle relevante aspecten van persoonlijke en zakelijke groei aan bod: Mindset, doorzettingsvermogen en de absolute wil om de beste te worden in het vak dat je hebt gekozen, uiteraard voorzien van soms emotionele, dan weer humoristische verhalen. De lezing is geheel naar uw wensen vorm te geven en aan te passen, waarbij de focus ligt op de boodschap die u wilt overbrengen op de bezoekers van uw evenement. Vol energie en levensvreugde voor het voetlicht gebracht, en gegarandeerd bulletpoint-vrij!

 

Home

 

 

Boek nu!